POSLE ANABELINIH PRETNJI LUNI! I Gagi potpuno razočaran u ćerku! Nije me ni zagrlila! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 08:04

POSLE ANABELINIH PRETNJI LUNI! I Gagi potpuno razočaran u ćerku! Nije me ni zagrlila! (VIDEO)

Umislila je da je velika zvezda.

Anabela Atijas i Gagi Đogani seli su rano jutros u izolaciju, gde su odlučili da porazgovaraju o svemu što je njihova ćerka Luna Đogani izjavila tokom emisije ,,Gledanje snimaka".

Luna i Anabela ponovo su zaratile zbog lošeg odnosa koji je inicirao Marko Miljković, a Anabela je u besu rekla da će je prebiti ako nastavi da je vređa i provocira. Gagi, vidno razočaran u svoju ćerku, jadao se Anabeli šta ga je povredilo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Niko ne može da priđe da me zagrli, da me pita kako sam, nego ja idem i tešim ljude, kao kreten, boli k*rac ljude za mene! Niko mi nije prišao, ni juče ni danas! Ni Luna mi nije prišla, ako od nje ne mogu da dobijem zagrljaj, šta onda da očekujem, neću sada da pominjem ništa, zbog klipova! Pun mi je k*rac više svega! - ispričao je Gagi.

- Ti meni pričaš nešto za Lunu, da me ona poredi sa Kijom! Ona je spremna za hospitalizaciju, za psihijatriju! - izjavila je Atijasova.

- Ti znaš kakva je moja familija, meni je užasno kada vidim u kakvom je stanju, priđem i pitam u kakvom si odnosu, žao mi je. I hteo sam da joj kažem danas, očekivao sam, od kada je došla nismo obišli jedan krug da bismo porazgovarali! Doživeh tako nešto od nje, šta da očekujem od drugih ljudi - bio je besan denser.

- Njoj nije žao, ona mene nije ni pogledala. Meni je zabola Luna nož u leđa, tada sam shvatila da šta tek onda od drugih da očekujem. Iza ovih vrata je pričala laži - dodala je Anabela.

- Gledam tebe, gledam nju, skočio mi pritisak! - jadao se Gagi.

- Ona mene još provocira, vidi da nisam dobro, to nije Luna, to nije moje dete, to je ološ! Dođe mi bre da je ubijem od batina, sa 24 godine da vidi svoga Boga, tri puta u životu sam je izudarala, očigledno sam trebala više - rekla je Anabela.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.