POSLE 4 DANA BRAKA MILIJANA OSTAVILA MILOJKA I OTIŠLA: Evo gde se i sa kim nalazi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE 4 DANA BRAKA MILIJANA OSTAVILA MILOJKA I OTIŠLA: Evo gde se i sa kim nalazi (FOTO)

Da li je umorna od svega ili joj je brak već dosadio?!

Milijana Bogdanović i  pedeset tri godine stariji Milojko Božić venčali su se u subotu 7. septembra. Bila je to najkontroverznija svadba čiji je prenos obavljala Hepi televizija.

Ilijana Vagić bila im je kuma na venčanju. Samo četiri dana posle svadbe kuma je odvela Miljanu na Divčibare da malo opusti mozak i napuni baterije.

👑💜

A post shared by Milijana Božić 👸 (@lanaa_bozic) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on Sep 9, 2019 at 2:27pm PDT

Sudeći po objavama novopečene gospođe Božić, Milojko nije bio sa devojkama. Izgleda ih je pustio da malo uživaju same, a poznato je da je Miljani palo teško što joj roditelji nisu bili na svadbi, pa joj treba predah od svega.

Još jedna novina kod novopečenog bračnog para je i moguć ponovni ulazak u "Parove", sada kao bračni drugovi.

Oni se još nisu oglasili povodom toga, osim što je Miljana najavila gostovanje u emisiji "Upoznajte parove".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.