POSLAO SAM HILJADU PORUKA PRODUKCIJI! Aca Bulić spreman na sve zbog Ane - ove jezive scene su ga zabolele

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2023, 14:08

"POSLAO SAM HILJADU PORUKA PRODUKCIJI!" Aca Bulić spreman na sve zbog Ane - ove jezive scene su ga zabolele

Razmišlja o obnovi njihovog ljubavnog odnosa!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić diskvalifikovani su iz rijaliti programa "Zadruga" zbog nasilnog ponašanja. Anđela je udaljena sa imanja jer je fizički napala Maju Marinković, a Zvezdan jer je drvenom letvom udarao i lomio po spavaćoj sobi, a zatim samoinicijativno pobegao iz "Zadruge".

Nakon njihove diskvalifikacije, povela se polemika na društvenim mrežama ko bi mogao da zauzme prvo mesto. Mnogi pretpostavljaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će to biti Ana Ćurčić. Anino učešće u rijalitiju je prokomentarisao njen bivši momak Aca Bulić.

- Ne sviđa mi se što je ona tamo. Pravi supermen i pravi Popaj bi otišao tamo i izvukao je iz svega onoga - rekao je Aca, a zatim otkrio da li je kontaktirao članove produkcije:

- Za sve ovo vreme, poslao sam hiljade poruka, ali nisam dobio povratnu informaciju. Ne razumem to, ali Bože moj, svako ima svoju politiku - rekao je Aca Bulić.

Voditelj je upitao Bulića šta misli zašto se Zvezdan Slavnić pored svih svojih ljubavnih priča u rijalitiju, uvek vrati u sukob sa Anom.

- S muške strane gledišta mi nije jasno zašto to radi, zašto ima takve poglede i takav govor tela. Očigledno je da se ona njega plaši i mene to uznemirava. Pink je sigurna televizija, ali meni i njenoj porodici nije prijatno da gledamo te stvari. Svaki dan se čujem sa njenom porodicom. Dočekaću Anu u Šimanovcima i tu sam do kraja života uz nju - rekao je Aca.

Voditelj je potom pitao Acu da li bi muški odgovorio Zvezdanu ukoliko se desi da ga on pozove i poruči mu da se ne meša u njegovu i Aninu priču.

- Zašto ne bih. Ja nemam dodirne tačke sa Zvezdanom. Meni je u celoj ovoj priči važna Ana. Ne bih da osuđujem Zvezdana. Svi smo za ljubav, samo ja ne bih voleo da Anđela prođe kao Ana - rekao je Bulić, a zatim se osvrnuo na to šta će se desiti ako se Ani vrate osećanja prema njemu.

- Nisam imun, imamo mi tu našu bliskost. Nismo više deca i ja imam decu i ona ima decu, sada više nismo sami - rekao je Aca u emisiji "Miln sa Memom" na "Hype" televiziji.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.