POSLAĆU DRON NA POROĐAJ! Luna i Marko se spremaju za dolazak bebe - Evo u kojoj BOLNICI će se poroditi

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 09:45

"POSLAĆU DRON NA POROĐAJ!" Luna i Marko se spremaju za dolazak bebe - Evo u kojoj BOLNICI će se poroditi

Đoganijeva je u devetom mesecu trudnoće!

Luna Đogani i Marko Miljković u nedelju su stali na ludi kamen i venčali se u Opštini Rakovica. Organizovali su intimno venčanje, bez prijatelja i porodice, već samo u pratnji kumova.

Nakon opštinskog, dogodilo se i crkveno venčanje, u crkvi na Novom Beogradu. Novopečeni mladenci objavili su ceo snimak sa venčanja na svom Jutjub kanalu.

Nakon sklapanja braka, Miljkovići su nastavili da se spremaju za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazak bebe. Gostujući u emisiji "DeToxic" otkrili su da li će Marko prisustvovati Luninom porođaju.

- Znate šta sam smislio. Što se mene lično tiče, ako bude otvoren prozor u "Narodnog fronta", gde ona bude bila u prostoriji, poslaću dron na prozor. Ja sam se trudio da potegnem veze, ali zbog korone ne bih želeo da ugrožavam nikoga. Voleo bih da budem na porođaju, a to ću tako što ću poslati dron da vidim šta se tu dešava. Naravno dron snimak je za mene, nećemo ga objaviti na internetu - našalio se Marko.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Luna i Marko tajno su se venčali! Gagi emotivno reagovao na video snimak!

Izvor: Svet plus, 20.Maj.2021

Luna Đogani i Marko Miljković venčali su se tajno prvo u opštini Rakovica, a potom i u crkvi, a taj snimak su kasnije i objavili na društvenim mrežama. Dok se Anabela povodom ovoga još nije oglasila, Gagi Đogani je emotivno reagovao...- Ja sam najponosniji i najsrećniji otac na svetu jer je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.