POŠLA DEJANOVIM STOPAMA? Nakon Dragojevića, navodi se da je i ova zadrugarka PROMENILA VERU?! Evo o kome je reč

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 19:34

POŠLA DEJANOVIM STOPAMA? Nakon Dragojevića, navodi se da je i ova zadrugarka PROMENILA VERU?! Evo o kome je reč

Objavom na društvenim mrežama zapanjila sve!

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dragojević ovih dama je česta tema medija zbog svog javnog priznanja da je prešao u islam.

Rijaliti-zvezda nedavno je obišla Meku i Medinu, a tom prilikom je više govorio o muslimanskim običajima i ritualima. Po svemu sudeći, Dragojević nije samo zagolicao pažnju domaće javnosti, već i strane.

Sada se pojavila vest u medijima da se bivša zadrugarka Irma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sejranić uveliko se sprema za najradosniji praznik u godini što je uzburkalo domaću javnost, jer je ona navodno islamske veroispovesti.

Ona se na Instagram profilu pohvalila bojama za jaja, ali i napisala poruku kojom je zaintrigirala sve i odala njen navodni potez promene vere.

- Poštovanje i prijateljstvo! Moj izbor je moj! Ne zaboravite da ja i sada i volim i poštujem sve! - napisala je Irma na Instagramu.

A post shared by Irma Sejranic (@irma.oofficiall)

Sada se Irma oglasila i otkrila da li je istina da je promenila veru i prešla u pravoslavlje.

- Da, istina je da sam prihvatila pravoslavlje. Moj izbor - moja stvar! Uvek i zauvek ću voletu sve, vera nikad nikoga nije okarakterisala nikoga i kakav je ko čovek. Ovo je moj izbor i treba ga poštovati - poručila je Irma za "Pink.rs".

Podsetimo, pobednik pete sezone Zadruge, Dejan Dragojević takođe je promenio veru, samo što je on, suprotno Irmi, prešao u islam. O Dejanovoj poseti Meki brujali su svi mediji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.