POŠILJKA SAMO ZA ANĐELU! Roditelji su joj ovako poslali JAKU PORUKU - sve u kesi ima svoju SIMBOLIKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2023, 18:02

POŠILJKA SAMO ZA ANĐELU! Roditelji su joj ovako poslali JAKU PORUKU - sve u kesi ima svoju SIMBOLIKU

Nije se zaustavljala...

Svima je poznato da Anđela Đuričić za proslavu Uskrsa nije dobila čestitku od svojih najmilijih, te je tada shvatila da joj je porodica okrenula leđa zbog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i svega onoga što im je priredila. Međutim, danas kada Đuričići slave slavu, priča je potpuno drugačija. Anđela je dobila poruku od svoje familije, a pored toga, dobila je i pregršt poklona.

Svi pokloni su imali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svrhu, a lepa Anđa osmeh sa lica skidala nije dok je preturala po kesama koje su pristigle samo za nju.

Nije mogla da izdrži a da odmah ne otvori i poklone koje su joj poslali. Zajedno sa Aleks Nikolić preturala je po kesama koje su popunile ceo njen krevet, a onda je otrčala do Miće da mu saopšti šta je sve dobila i pokaže mu čestitku još jednom.

Đuričiću su svojoj ćerki slali parfeme, karmine, pudere, korketore, a takođe su poslali parfem i za Pržulja.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.