POSEBNO IZNENAĐENJE ZA LUNU I BEBU! Tokom slavlja Marko uradio nešto PREDIVNO, što je sve RASPLAKALO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2021, 10:01

POSEBNO IZNENAĐENJE ZA LUNU I BEBU! Tokom slavlja Marko uradio nešto PREDIVNO, što je sve RASPLAKALO (VIDEO)

"Za njene oči"

Rijaliti zvezda Luna Đogani, porodila se 15. juna i na svet donela prvu ćerku Miu.

Marko Miljković postao je otac po prvi put, ali tu ne planira da stane. Rijaliti igrač je najavio da uskoro planira da pravi još jednu bebu sa svojom izabranicom.

Marko je na svom Jutjub kanalu objavio emotivni snimak tokom Luninog porođaja, na kome priča kako se oseća u svakom trenutku dok čeka da mu jave lepe vesti, a zatim i slavlje koje je usledilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je zvanično postao otac.

Miljković je od radosti lupao glavom o ormar, a Lunin tata Gagi mu je pocepao majicu. Pored Gagija, sa njim u stanu bile su i Lunina sestra Nina Đogani i tetka Nađa.

U nekoliko navrata snimali su i Lunu preko telefona, koja je bila vidno srećna i nasmejana.

Kada mu je snimila bebu, Marko je gotovo zaplakao i ponavljao: "To je naša sreća!"

Na slavlju je rešio da priredi iznenađenje svojim devojčicama, pa su muzičari otpevali specijalno za Lunu i bebu "Još ovu noć" i "Ti si ćero, tatin sin", a sve pogledajte u snimku.

 Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.