Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2023, 14:49

PORUKA U HOTELSKOJ SOBI JE KLJUČNA! Anita i Matora otputovale na daleki Zanzibar - Medeni mesec ispraćen kamerom!

Ne zna se u šta pre da se gleda.

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović, sada Tomić, su nakon gala venčanja održanog na crnogorskom ostrvu Sveti Stefan, otputovale na medeni mesec.

One su izabrale egzotičnu destinaciju, popularni Zanzibar, a na ovo ostrvo na istočnoj obali afričkog kontinenta doputovale su danas u jutarnjim časovima.

One su odmah po sletanju na aerodrom obavestile svoje pratioce gde se nalaze, a ubrzo su usledili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimci i fotografije sa plaže koja liči na pravi raj na Zemlji.

Osim peščane plaže i tirkizne vode, najveći utisak na novopečeni bračni par ostavila je poruka na krevetu u hotelu. Naime, bračni ležaj posut je laticama cveća, a grančicama bilja na engleskom jeziku je ispisano "srećan medeni mesec".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.