PORUKA NA VENCU RAZARA DUŠU: Ovako je porodica uputila poslednji pozdrav Saši Vidiću

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 14:21

PORUKA NA VENCU RAZARA DUŠU: Ovako je porodica uputila poslednji pozdrav Saši Vidiću

Ujedinjeni u bolu!

Saša Vidić, srpski kretor, iznenada je preminuo u 53. godini od sepse u KBC Bežanijskoj kosi.

Kremacija Vidića obaviće se danas u 14 časova, a prijatelji i porodica su se okupili kako bi uputili poslednji pozdarav najvoljenijem.

Među prvima je na Novo groblje pristigla Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem. Potom su došli Leontina Vukomanović, Marko Kon, Tanja Rađenović i mnogi drugi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Pažnju prisutnih privukla je i njegova porodica. Njegova sestra, koja je ista on ali i tetka i brat koji neodoljivo podsećaju na njega, među prvima su pristigle da se oproste od svog Saše.

Porodica je ispred krsta i kovčega spustila venac sa posebnom porukom.

- Poslednji pozdrav voljenom bratu. Aleksandra i Maja sa porodicama - pisalo je na vencu.

Podsećamo, na čitulji koju je objavila porodica potpisale su sestre Aleksandra i Maja.

- Obaveštavamo rodbinu, prijatelje, poznanike i poštovaoce da nas je 24. aprila 2023. zauvek napustio naš dragi. Ispraćaj za kremaciju će se obaviti u četvrtak, 27. aprila u 14 sati na Novom groblju u Beogradu. Okupljanje porodice i primanje saučešća je od 13.15 sati - piše u čitulji u kojoj su se od Vidića oprostili tetka Dragica, brat Igor, sestre Aleksandra i Maja i ostatak porodice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.