PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA - ČEKA GA ŽENA KOD KUĆE! Gruji nakon JAVNE PREVARE sve OPROŠTENO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2022, 11:10

PORUKA IZ SPOLJNOG SVETA - ČEKA GA ŽENA KOD KUĆE! Gruji nakon JAVNE PREVARE sve OPROŠTENO?

"Ona i ja smo morali da popričamo, ja jesam ispao najveći ološ i izvinio sam se preko 20 puta."

U toku Igre istine, pitanje je postavio Filip Car. On je pitao Mimas.

Podsetimo, ona je imala poziv sa porodicom, kao i mnogi zadrugari, te je progovorila na temu veze sa oženjenim Nikolom Grujićem.

- Čuo sam da ti je rečeno u pozivu da Gruju čeka žena i da ti nisi toliko zaljubljena u njega - upitao je Car.

- Ljiljana je kontaktirala mog najboljeg >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << druga koji vodi Instagram i poručila je po mojima da ona čeka Gruju i da se ja sklonim od njega, Meni su rekli da se sklonim od njega, ljuti jesu, rekli su da ja nisam tako vaspitana, da treba da se sklonim od njega, i da nastavim normalno, a ne da slušam ljude koji me nagovoaraju da idem na njega - rekla je Mimas.

- Miki, kako si? - upitala je Mima

- Super sam, sada pitam Gruju. Tebe više interesuje šta Mima radi i kaže, nego šta ti žena radi kod kuće - upitao je Miki:

- Ona i ja smo morali da popričamo, ja jesam ispao najveći ološ i izvinio sam se preko 20 puta. Uradio sam šta sam uradio zbog nje - rekao je Gruja.

- Ti si ispao glup, ona nije ništa uradila - rekao je Miki.

- Ona meni dolazi sa strane i kaže da me voli, da su joj se vratile emocije. Ja sam posle svega što sam saznao nastavio da budem sa njom.

- Poenta priče je da je Ljiljana pozvala tog momka koji održava njen profil. I ja verujem da je to uradila. Ona je džek i ja verujem da bi ona to uradila - rekao je Gruja.

- Sanja je meni rekla da je Mima bila već sa oženjenim - rekao je Miki.

- Ja ti to nisam rekla - rekla je Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.