PORUČUJEM KOLEGAMA DA SE UGLEDAJU NA NJEGA! Mile Kitić uzdrmao estradu, Desingerica dao svoj SUD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2023, 00:04

"PORUČUJEM KOLEGAMA DA SE UGLEDAJU NA NJEGA!" Mile Kitić uzdrmao estradu, Desingerica dao svoj SUD!

Evo o čemu je reč!

Reper, Dragomir Despić, široj javnosti poznatiji kao Desingerica pokrenuo je lavinu komentara slobodnim nastupima, u kojima, između ostalog, "krsti" ljude u publici patikom i pokazuje bušne čarape.

Na sličan čin se odlučio i folker Mile Kitić, čiji novi nastup ne liči na njegove nekadašnje. On je odlučio da se izuje na bini i poput pomenutog repera ali u svom fazonu, da se našali sa publikom.

Javnost nekim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << delom osuđuje postupak legendarnog folkera koji iskopirao viralnu scenu koja je izbacila u etar popularnog repera, a Desingerica za "Alo" priznaje da je oduševljen starijim kolegom koji ga kopira.

- Dok se estradnjaci koji su znatno pre mene počeli ovaj posao, kao i novopečene zvezde prave da me ne poznaju, legendarni Mile Kitić prati trendove i "krsti" publiku patikom poput mene. Mile je gas, i upravo zbog toga je svih ovih decenija na samom vrhu estrade. Smatram da je kompetentan da uradi bilo šta s obzirom na karijeru koju ima, pesme koje će ostati i vekovima nakon njega, a koje se i dalje pevaju uglas. Ljudima sa estrade koji nas osuđuju je jasno da im se drma kavez, pa se zato plaše tuđeg uspeha. Nemam problem sa negativnim ljudima i komentarima, to mi diže ego i tera da napravim još jači uspeh. Počastvovan sam Miletovim performansom i poručujem kolegama da se ugledaju na njega - rekao je reper za Alo.rs.

Snimak je obišao društvene mreže, komentarima se ne vidi kraj, a video možete pogledati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.