PORUČILA Jovani Jeremić DA SE UDA! Šok kadar sa SVETSKOM DIVOM u jutarnjem programu - Ovo je ludilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2023, 14:53

PORUČILA Jovani Jeremić DA SE UDA! Šok kadar sa SVETSKOM DIVOM u jutarnjem programu - Ovo je ludilo!

Deluje da su ove dame "zakopale ratne sekire"!

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, gostovala je kod voditeljke Jovane Jeremić u programu.

Pevačica je poznata po tome što živi na visokoj nozi, kao i po tome da je strani mediji često pobrkaju sa Lejdi Gagom. Ona u goste nije došla praznih ruku, već je Jovani donela gaće poznatatog svetskog brenda sa željom da se sa njima što pre uda, a njihova cena je oko 300 evra!

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja tebi želim da pronađeš idealnog muža. Ja imam nešto specijalno za tebe, da ti donese sreću, da se udaš ponovo, specijalne gaće! Nadam se da će ti se svideti. Želela sam da imaš nešto specijalno od mene - rekla je Didi Džej, na šta se Jovana nadovezala.

- Ovo je savršeno, ovo ide uz neki korset, ovo je ludilo - rekla je Jovana.

Na kraju emisije, mnoštvo fotografija ovih poznatih dama završilo je na društvenim mrežama, a najoprečnijim mogućim komentarima se nije nazirao kraj. To je vrlo zabavilo fanove, s obzirom da su do nedavno bile u medijskom ratu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.