PORODILA SE TRI NEDELJE NAKON ŠTO JE SAHRANILA MUŽA: Snajka Enesa Begovića rodila dečaka - srceparajuća odluka porodice

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 14:34

PORODILA SE TRI NEDELJE NAKON ŠTO JE SAHRANILA MUŽA: Snajka Enesa Begovića rodila dečaka - srceparajuća odluka porodice

Mlad je izgubio bitku sa opakom bolešću!

Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović, nedavno je preminuo posle teške bolesti. On je prestao da prima injekcije za autoimunu bolest koju ima od rođenja, a kada je bakterija napala njegov organizam, na kraju se sve, nažalost, završilo kobno.

Enesova snaja je u tom trenutku bila u drugom stanju, a Armin nažalost nije dočekao da uzme u naručje svog naslednika. Kako prenose domaći mediji, Arminova supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se porodila u utorak i na svet je donela dečaka. Almina Gadžo Begović porodila se tačno tri nedelje posle smrti supruga.

Majka i beba se super osećaju, a spekuliše se da će porodica najverovatnije doneti odluku da dečaku daju ime po pokojnom ocu Arminu. Ovo je navodno Almina želja. 

Podsetimo, Enesov sin preminuo je na Infektivnom odeljenju Kliničkog centra Univerziteta Sarajevo 13. juna, a sahranjen dva dana kasnije na Gradskom groblju Bare. Armin je preminuo u 30. godini posle četiri dana borbe s bakterijom.

Armin je preminuo od autoimune bolesti koja mu se vratila, a izdahnuo je ocu na rukama. Armin je bolovao od autoimune bolesti kostiju. Otac ga je vodio i u Tursku na lečenje, kupovali su lekove u Nemačkoj i bilo mu je dobro, ali se bolest vratila i pobedila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.