PORODILA SE MARIJA MIKIĆ - Ovo je PRVA FOTOGRAFIJA pevačice sa sinom! Ponosni tata se odmah pohvalio

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Maj.2023, 14:33

PORODILA SE MARIJA MIKIĆ - Ovo je PRVA FOTOGRAFIJA pevačice sa sinom! Ponosni tata se odmah pohvalio

Čestitke pljušte!

Pevačica Marija Mikić porodila se danas i na svet donela dečaka. Porođaj je prošao u najboljem redu, a oboje se osećaju dobro.

Mariju su jutros u porodilište ispratili verenik Jovan Pantić i ćerka Đurđa, koja će u julu proslaviti prvi rođendan.

Ponosni tata, nije izdržao ni sekundu, te je fotografiju bebe i Marije odmah podelio na svom profilu na društvenoj mreži instagram i tom prilikom otkrio da su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu dali ime Milija.

A post shared by Jovan Pantic (@jokarica89)

- Milija Pantić. Postao sam otac još jednog dečaka! Hvala ti hrabra moja. Hvala ti nasmejana moja. Hvala ti dobra moja. Hvala ti posebna moja. Hvala ti devojčice moja. Hvala ti ljubavi moja. Hvala ti Marija moja. Hvala ti što su ti deca i porodica ispred svega. Nemam toliko hvala koliko ti zaslužuješ, i niko nije nečiji koliko si ti moja a ja tvoj. I dalje sam više tvoj nego svoj! Starimo! Volim te! Želim da se obratim prijateljima: Zbog jučerašnje tragedije koja je zadesila našu Srbiju, i poštovanja prema deci i porodicama koje su doživele sinoćnu tragediju, nemam snage za bilo kakvo slavlje kako je to inače planirano, već ćemo obeležiti u krugu najuže porodice. Hvala na razumevanju - napisao je ponosni tata u opisu fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oglasio se verenik Marije Mikić nakon rođenja sina: U duši sam najsrećniji čovek na svetu, ali i tužan! Otkrio zašto neće praviti slavlje

Izvor: 24sedam.rs, 04.Maj.2023

Jovan je za 24sedam otkrio da je sve prošlo u najboljem redu, ali da je događaj od juče nešto što je oboje jako pogodilo

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.