PORODICU SAM IZGUBIO! Agonija! Janjuš URLA na Maju, ona se GUŠI U SUZAMA! Samo gledaš svoje d*pe (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 07:54

PORODICU SAM IZGUBIO! Agonija! Janjuš URLA na Maju, ona se GUŠI U SUZAMA! Samo gledaš svoje d*pe (VIDEO)

Njihovoj drami ne nazire se kraj!

Već danima jedna od centralnih tema u "Zadruzi 3" je afera Marka Janjuševića Janjuša i Maje Marinković. Ona je sinoć rešila da spava kraj njega, iako je govorila da želi da se on odmori. Ubrzo nakon što je stigla do kreveta, počela je još jedna gorka svađa...

- Ne možemo ovako da funkcionišemo, ne možemo na silu ništa. Ne možemo na silu da se smejemo! Loše nam je. Ne mogu, loše mi je. Ja te ne diram. Tri dana nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << spavali - vikao je Janjuš.

- Šta se dereš na mene? Samo gledaš da iščupaš svoje dupe - rekla je Maja kroz suze.

- Šta da iščupam, porodicu sam izgubio! Šta da se iščupam, pitam te! Iz čega da se iščupam! Kako da se iščupam? - ponavljao je očajni Janjuš.

Nešto kasnije, oni su se ipak smirili pod jorgan planinom, a celu svađu poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.