PORODIČNO NASLEĐE Svetlane Ražnatović: Umesto Anastasiji, prenela je ovu TRADICIJU snaji Bogdani

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 12:01

PORODIČNO NASLEĐE Svetlane Ražnatović: Umesto Anastasiji, prenela je ovu TRADICIJU snaji Bogdani

Važan predmet za žene iz porodice.

Venčanica Svetlane Ražnatović veliko je porodično nasleđe. Osim što je na svom venčanju u njoj blistala pevačica, nekoliko godina kasnije istu haljinu je na svojoj svadbi ponela i Cecina sestra Lidija.

Nakon Lidije, Ceca je ovu tradiciju predala snajki Bogdani, iako su mnogi očekivali da će sledeća biti njena ćerka Anastasija.

Međutim, kako Anastasija još nije stala na "ludi kamen", skupocenu venčanicu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo ponela Bogdana, kada se u novembru 2019. udala za Veljka Ražnatovića.

Bogdana je pomenutu haljinu nosila na crkvenom venčanju, dok se za građansko venčanje i svadbeno slavlje presvukla u drugu haljinu, ali mnogi su prokomentarisali da je najlepše izgledala u venčanici svoje svekrve.

Venčanica Cece Ražnatović je, inače, prepravljena za ovu priliku.

Da li će se porodična tradicija nastaviti i da li će Anastasija u venčanici svoje majke zablistati kada svom partneru Đorđu Kuljiću bude izgovarala sudbonosno "da" ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.