PORODIČNA TRAGEDIJA Zorje Pajić: Sa suzama u očima progovorila o BOLU sa kojim živi - Krila je sve do ovog trena

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2024, 01:18

PORODIČNA TRAGEDIJA Zorje Pajić: Sa suzama u očima progovorila o BOLU sa kojim živi - Krila je sve do ovog trena

Zaista je potrebna hrabrost da se ovako nešto podeli sa nacijom.

Pop pevačica Zorja Pajić predstavila se na ovogodišnjem festivalu pesmom "Lik u ogledalu", kojom je zauzela visoko treće mesto i oduševila publiku.

Ona je pre nekoliko dana objavila na Instagramu i snimak interpretacije na znakovnom jeziku, a na pitanje Ognjena Amidžića kome je pesma posvećena, imala je spreman odgovor.

- Izvedbu na znakovnom jeziku sam posvetila baki i deki, jer oni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne mogu da čuju pesmu. A pesma je lična priča, računala sam da će da se povežu ljudi koji se bore sa identitetom ili pronalaze sebe u bilo čemu - rekla je Zorja, a potom priznala:

- Cela mamina strana je gluvonema. Ceo život se bavim muzikom, a oni to nikada nisu mogli da dožive do kraja, samo kada me vide. kada sam svirala violinu, baka i deka stave ruku, da osete vibraciju - ništa to specijalno njima ne znači, ali im je drago što se bavim nečim čim volim.

- Razgovarala sam sa mamom o tome, šta kažu oni kada mama priča sa bakom i dekom o tome što ja radim. Kažu da njima znači kad ja pokažem to U, početak, kada zamrdam, pokažem telom svoju nameru, emociju u svom izrazu i u tom načinu pokreta ruku oseti se to. Sam tekst ne može da se prevede u potpunosti takav kakav je, ali negde ipak razumeju, emociju svako razume - objasnila je Zorja.

Srbija Danas/A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.