PORODIČNA IDILA: Darko Lazić potpuno DRUGAČIJI - Alekseju i Marini poručuje... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODIČNA IDILA: Darko Lazić potpuno DRUGAČIJI - Alekseju i Marini poručuje... (FOTO)

Ništa lepše...

Pevač Darko Lazić nedavno je dobio sina Alekseja sa izabranicom Marinom Gagić. Podsetimo, osim Alekseja ima i ćerku Lorenu iz braka sa Anom Sević.

Ipak, kako je sada njegovo srce osvojila Marina, Darko gleda da sa njom i sinom provodi sve svoje slobodno vreme u šetnjama i porodičnom uživanju.

Ovog puta Darko je na Instagramu objavio fotografiju sa Marinom i Aleksejem, a svi su primetili da pevač sada nosi drugačiju frizuru. Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darko je pustio kosu, te je sada čak može zavezati u rep. Sa druge strane, mali Aleksej ima simpatične, buckaste obraze, za koje su mnogi prokomentarisali da su prosto neodoljivi!

A post shared by Darko Lazic (@darkolazarovic_official) on Oct 28, 2019 at 3:21am PDT

- Ljubavi moje - napisao je Lazić uz fotografiju.

ISPLIVAO VIDEO SA ŽURKE: Luna ignoriše Marka - NON-STOP GLEDA SLOBU! A on završio kod Kije u separeu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.