Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORODICA ĐOGANI PRETI I BRUTALNO VREĐA ZORICU MARKOVIĆ: Liči na propali ABORTUS!

Čim je ušla u “Zadrugu” krenuo je sukob između Zorice Marković i Lune Đogani. “Meni se ne dopada kada upalim TV ujutru u pola osam, a ti skačeš po Slobinom k.rcu i brišeš p.čkicu rukom”, bila je slikovita Markovićeva, što je zasmetalo svim članovima Đoganijeve porodice. U odbranu je odmah krenuo Gagi Đogani koji se The post PORODICA ĐOGANI PRETI I BRUTALNO VREĐA ZORICU MARKOVIĆ: Liči na propali ABORTUS! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Porodica Đogani isprozivala Zoricu Marković!

Izvor: Svet, 10.Apr.2018

Zorica Marković ne štedi reči kada se obraća Luni Đogani, što je iznerviralo njenu porodicu!. “Meni se ne dopada kada upalim TV ujutru u pola osam, a ti skačeš po Slobinom k.rcu i brišeš p.čkicu rukom”, bila je slikovita Markovićeva, što je zasmetalo svim članovima Đoganijeve porodice.. . U...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.