PORODICA ANELI AHMIĆ ZGROŽENO SE OGLASILA: Zavapili da im se ćerka HITNO trgne i spasi - kivni na Staniju

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2023, 22:12

PORODICA ANELI AHMIĆ ZGROŽENO SE OGLASILA: Zavapili da im se ćerka HITNO trgne i spasi - kivni na Staniju

Niko nije verovao da će se oglasiti...

O epskom suočavanju Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević ne prestaje da se piše i priča, a porodica učesnice ''Elite'' još je pod utiskom svega što se desilo i otkrilo tokom tog razgovora.

Aneli je tada priznala Staniji da je bila trudna sa Asminom ovog leta, kao i da je išla na abortus u Lincu, a Stanija ju je sve vreme zapitkivala da li poseduje dokaze, tačnije lekarske izveštaje o kiretaži.

Ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << deo najviše je i pogodio Aneline najbliže, a oni su se sada oglasili putem njenog profila na Instagramu.

- Nas je ovo najviše pogodilo. Ljubavnica traži od žene da dokaže da je imala intimne odnose sa svojim mužem, jeza me prolazi. Moraš da imaš papir? A naša Aneli onako pogubljena ne zna da je postavi na mesto - stoji na Anelinom profilu na Instagramu koji vode članovi njene porodice.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.