PORED ŽIVOG MESA, NE TREBAJU MI SPRAVE Snimak Milice Dabović sa s**sualnim pomagalom u ruci - izjavom iznenadila sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2022, 09:57

"PORED ŽIVOG MESA, NE TREBAJU MI SPRAVE" Snimak Milice Dabović sa s**sualnim pomagalom u ruci - izjavom iznenadila sve

Ne stidi se da prizna

Ove subote od 22h u emisiji "Pretres", voditelja Stefana Usiljanina na Hype televiziji, gost će biti bivša košarkašica Milica Dabović.

Iako ste navikli da u emisiji "Pretres" uvek budu najdirektnija i najoštrija pitanja, pa samim tim i najintrigantnije igrice iznenađenja, ovoga puta očekujte neočekivano. Kako i sama Dabovićka kaže da nema granice, igrala je i igru pogađanja bez granica.

Ispred nje na stolu se nalaze stvari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje je ona dodirom pogađala. Između ostalog bio je tu i vibrator, a i pomagalo falusnog oblika.

Milica je prihvatila izazov i vezanih očiju kroz smeh i šalu pogodila apsolutno svaki predmet koji je dodirnula.

Voditelj je upitao Milicu: "Da li koristiš nešto od ovih stvari?"

Milica Dabović je kroz smeh iskreno odgovorila: "Ne, ma kakvi, hoćeš da ti kažem ono što sam ti rekla pre? Pored živog mesa ne trebaju mi sprave!"

Pored ove rubrike pogađanja stvari, Milica je govorila i o majčinstvu, nasilju koje je doživljavala od strane partnera, o očevim batinama koje su doživljavale njena sestra i ona, o zaradi na sajtu za odrasle gde prodaje svoje obnažene fotografije, o rečima Marine Maljković sa kojom ne komunicira kao i o lošem odnosu sa rođenom sestrom Jelicom Dabović.

Ne propustite novo izdanje emisije "Pretres" i ove subote, 10.12.2022. godine od 22h na Hype televiziji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.