PORED MENE: Pogledajte trejler za novi domaći film FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Apr.2015, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PORED MENE: Pogledajte trejler za novi domaći film FOTO+VIDEO

Novi film reditelja Stevana Filipovića PORED MENE, sasvim sigurno će obeležiti ovu jesen, a sada je stigao i njegov prvi trejler.

Olja (Hristina Popović) je gimnazijska profesorka istorije, mlada, puna entuzijazma, i zainteresovana za alternativne metode edukacije. Živi u braku sa slikarom Uglješom (Dragan Mićanović), čija je poslednja izložba izazvala burne reakcije u javnosti. Grupa huligana upravo tu izložbu vidi kao povod da je napadne. Snimak napada kače na internet. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Narednog dana, Olja otkriva da je to uradio neko od njenih učenika.

Oduzima im mobilne telefone, zapreti odlaskom u policiju ako sami ne prijave krivce, i u afektu odlučuje da ih zaključa u školskoj zgradi dok to ne urade. U školi, igrom slučaja, nema ni interneta. U želji da zajedno reše problem, ali i iz nemogućnosti da napuste školsku zgradu, učenici počinju da komuniciraju. Tokom jedne noći, o sebi i svojim drugovima iz razreda, saznaće više nego svih prethodnih godina i više nego što su ikada očekivali. Ta noć će zauvek promeniti njihove živote, stavove i razmišljanja.

Pored vrsne glumačke ekipe koju predvode Hristina Popović, Mirjana Karanović i Dragan Mićanović, ovaj film predstavlja plejadu novih i talentovanih glumaca koji će obeležiti našu filmsku i pozorišnu scenu narednih godina. To su Nikola Glišić, Milica Majkić, Matea Milosavljević, Katarina Pešić, Rastko Vujisić, Marko Panajotović, Milivoje Miša Stanimirović, Darko Ivić, Jovan Zdravković, Nikola Dragutinović, Uroš Novović, Alek Surtov, Slaven Došlo, Jelena Puzić, Andrej Pipović, Gorica Regodić, Vibor Kreković, Jelena Kesić, Milica Petrović, Anđelko Beroš.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.