POPULARNOG GLUMCA POLICIJA PRONAŠLA MRTVOG U STANU! Predvideo svoju smrt: Prestao da se javlja na telefon

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 17:15

POPULARNOG GLUMCA POLICIJA PRONAŠLA MRTVOG U STANU! Predvideo svoju smrt: Prestao da se javlja na telefon

Kao da je znao!

Zaslužna umetnica Rusije Eleonora Šaškova rekla je šta je prethodilo smrti njenog kumčeta - zvezde serije Brigada (Sašina ekipa) Vitalija Alšanskog

On je umro u svom stanu u ulici Vernaja. Vitali je prestao da komunicira sa ljudima pre nekoliko dana i policija je morala da otvori vrata njegovog doma.

Šaškova, poznata po ulozi Stirlicove supruge u filmu "Sedamnaest trenutaka proleća", kuma je Vitalija Alšanskog.

- Bili smo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prijatelji sa Vitalijevom majkom, ona je umrla pre 8 godina, bio je veoma zabrinut nakon njene smrti, mnogo je voleo - rekla je Eleonora, prenosi Mk.ru.

- Ne tako davno bili smo s njim na njenom groblju, Vitali je tada rekao: "Uskoro ću i ja ležati ovde".

Pre otprilike pet godina počeli su problemi s poslom, nigde ih nisu pozivali na snimanje, jedino što su bili pozvani u šaljiv program na jednom od kanala, ali to mu, naravno, nije odgovaralo. Bio je, najblaže rečeno, lošeg raspoloženja.

A post shared by Альшанский Виталий (@vitaliy_and_vitaliy)

- Čekao je pozive, ali ih nije bilo. U poslednje vreme Vitaliju je jako porastao krvni pritisak, ponekad i do 240. Živeo je sam, nedavno je sestru prijavio u svom stanu. Gotovo svakodnevno smo ga kontaktirali, ali pre nekoliko dana je prestao da komunicira. Tada sam otišla do njega i zajedno sa policijom uspela sam da uđem u stan, gde je pronađen mrtav - izjavila je Šaškova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.