POPULARNA GLUMICA PRIVEDENA U POLICIJU nakon što je učestvovala na protestu, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 15:38

POPULARNA GLUMICA PRIVEDENA U POLICIJU nakon što je učestvovala na protestu, ovo su detalji

"Glumica je pre privođenja govorila na mitingu!"

Holivudska glumica Suzan Sarandon privedena je kao jedna od akterki na protestu u Kapitolu države Njujork.

Protest je organizovan u znak podrške radnika restorana, prenosi "People".

Zakonodavci države Njujork planiraju da povećaju minimalnu platu na 17 dolara na sat, uprkos tome što su radnici restorana koji daju napojnicu isključeni iz ovog novog zakona.

Suzan je zajedno sa ostalima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon kompletnog procesuiranja puštena iz pritvora, ali su osvanule fotografije kako je policajci vode s lisicama na rukama.

BREAKING: Actor @SusanSarandon was arrested today at the NY Capitol in Albany at a protest demanding full minimum wage with tips for restaurant workers.

Sickening that we must battle for a living wage in the wealthiest nation on earth. To support: https://t.co/5lLBzSJIwZ pic.twitter.com/RP7NoQFbJ6

— Steven Donziger (@SDonziger) May 8, 2023

Glumica je pre privođenja govorila na mitingu gde je istakla da su ti radnici izuzetno važni.

- Oni su veoma, veoma važni i treba ih tretirati dostojanstveno, ne samo zbog napornog rada koji obavljaju, već i onoga što moraju da urade da bi komunicirali, razumeli i bili strpljivi i sve stvari koje su povezane sa uspešnim poslom - istakla je Suzan.

Međutim, to nije jedini protest u kojem je učestvovala. Samo nekoliko dana ranije priključila se protestima Udruženja pisaca Amerike.

Suzan Sarandon, poznata je po tome što se nikada nije ustručavala da jasno izrazi javno svoje mišljenje, pa se tako našla u fokusu pažnje domaćih medija nakon što se izvinila teniseru Novaku Đokoviću zbog neopravdanih kritika na njegov račun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.