POP*ŠAM SE I NA NJU I NA LJUBAV! Mensur poludeo za crnim stolom Potajno radila sve i klela se da VOLI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2021, 19:13

"POP*ŠAM SE I NA NJU I NA LJUBAV!" Mensur poludeo za crnim stolom "Potajno radila sve i klela se da VOLI"

Pobesneo"

Produkcija je zadala zadatak učesnicima da izaberu najlicemernijeg među njima, a na red je došao Mensur Ajdarpašić koji se obrušio na Filipa Cara i Dalilu Dragojević.

- Prva ličnost koju svet nije srela je gospodin u krevetu. Njegovi postupci koji su nenormlani i neviđeni u svetu. Drugi primer Dalila, us*ala se momku u život, a za sve traži opravdanje. Rećiće da je da sve to bila kosmička ljubav, popi*am se i na nju i na ljubav. Dok je potajno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radila sve, govorila momku da ga voli i klela se. Naveo bih Marka i Zolu. Obećava brakove, a onda nezadovoljstvo i njegovu ljubav leči kao što će izaći iz odnosa. Marko na osnovu svega što se dešava, ima tu i Viki. Maja mi je nejasna, izuzeću je ovog puta. Navešću Marka - govorio je on.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.