POPOVIĆ SE OPROSTIO OD MRKE: Saša van sebe zbog smrti prijatelja - NEUTEŠAN SAM I TUŽAN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2021, 12:32

POPOVIĆ SE OPROSTIO OD MRKE: Saša van sebe zbog smrti prijatelja - NEUTEŠAN SAM I TUŽAN!

Poštovanje koje ostaje!

Srpski političar i narodni poslanik Milutin Mrkonjić juče je preminuo u Beogradu u 79. godini, nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo.

Brojni pripadnici javne scene oglasili su se ovim tužnim povodom, a među njima i bivši direktor "Granda" Saša Popović.

- Ako govorimo o Milutinu kao intelektualcu, vrsnom političaru i biznismenu, oduvek je imao moje veliko poštovanje. Ako govorimo o Mrki, lafu, čoveku čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zaštitni znak bio širok osmeh, ruke raširene da vas prime u zagrljaj i čoveku koji je bio veliki prijatelj "Granda" i moje porodice, ljubav prema njemu nikada neće prestati. Žao mi je mnogo zbog njegovog odlaska, neutešan sam i tužan. Zbogom, dragi naš prijatelju - istakao je Popović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.