POPADAĆE VILICE KADA SE BUDE POJAVILA! Ana i ne sluti šta se sprema, sve držali u NAJVEĆOJ TAJNOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 07:50

POPADAĆE VILICE KADA SE BUDE POJAVILA! Ana i ne sluti šta se sprema, sve držali u NAJVEĆOJ TAJNOSTI

Ona je najveće iznenađenje finalne večeri!

Pred nama je veliko finale najpopularijeg rijalitija u regionu.

Takmičari se u najvećoj diskreciji pripremaju da zablistaju u finalnoj noći, a njihova vatrena podrška sprema mnoga iznenađenja.

Administratorke mnogih starnica na Instagramu su u svom lajv uključenju otkrile gledaocima šta mogu da očekuju od finalne večeri.

- Ono što je sigurno najveće iznenađenje svima jeste činjenica da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će doći neko za koga niste nikad ni čuli, a ko je Ani jako važan. U pitanju je teta Mila, Anina mama. Ana o tome ne zna ništa i mi plačemo od sreće zbog tog susreta. One su jako vezane i sigurno će to biti vrlo emotivan susret - otkrile su administratorke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.