POP ZVEZDA UŽIVA SA NAJMILIJIMA: Neda polizala sladoled, pa okupala unuke u moru

Izvor: Kurir, 25.Jul.2015, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POP ZVEZDA UŽIVA SA NAJMILIJIMA: Neda polizala sladoled, pa okupala unuke u moru

Ukradenova brine o ćerkinoj deci Nedi, Aleksandri i Dušanu, sa kojima već mesec dana odmara na Crnogorskom primorju

Neda Ukraden i ovo leto provodi s porodicom u svojoj kući u Lepetanima, odakle putuje na nastupe. Ona uživa u svakom danu sa unukama Nedom i Aleksandrom i unukom Dušanom.

Neda se već godinama žali da ne može da pronađe partnera koji je po njenoj meri, pa je i ovog leta na plaži bez pratnje zrelog muškarca. Jedini pripadnik jačeg pola u njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << okruženju je njen unuk Dušan. Pop zvezda sa svojom porodicom vrele dane uglavnom provodi u kući, a na obalu se spuštaju tek kada zađe sunce. Tada zajedno sa ćerkom Jelenom vodi njene naslednike da se kupaju. Baka Neda preuzima glavnu ulogu i sve vreme bdi nad svojim, kako ih zove, anđelima.

Paparaco Kurira uslikao je Ukradenovu kako uživa na plaži. Pre nego što je uskočila u vodu, ona se rashladila sladoledom. A kada se pokvasila, u more su za njom ušle i unuke, sa kojima se igrala u plićaku, ali ih i učila da plivaju.

Pevačica, koja će 16. avgusta proslaviti 65. rođendan, pokazala je da je u odličnoj formi, a pojedini mladići koji su se zatekli na plaži udelili su joj kompliment.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.