PONUDIO JOJ NOVAC ZA INTIMNE ODNOSE SA TRUDNICOM! Tara Simov objavila šok prepisku - dobila jezive poruke!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023, 17:18

PONUDIO JOJ NOVAC ZA INTIMNE ODNOSE SA TRUDNICOM! Tara Simov objavila šok prepisku - dobila jezive poruke!

Javno podelila šta se dogodilo!

Bivša zadrugarka, Tara Simov, aktivna je na društvenim mrežama i redovno deli sa svojim pratiocima šta joj se dešava u privatnom životu.

Iako je trudna, korisnike ovih mreža to ne sprečava da joj pišu negativne komentare i da joj šalju nepristojne ponude.

Ona je sada šokirala svoje pratioce kada je podelila prepisku sa momkom koji je tražio od nje s*ksualne usluge za novac.

- Jer me boli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << k**ac za sve. Prsli ste svi po Beogradu - piše u poruci koju je korisnik sa Instagrama poslao Tari.

- Pa ja imam ljude i tu gde treba. Samo kaži gde si, da se posprdaju sa tobom i tvojom mamicom - napisala je Simova.

- Dođite - poručio joj je on i napisao u kom je kraju.

- Ko je raspoložen da se sveti dok mi moji prijatelji iz Hrvatske ne odgovore, izvolite. Nuđen novac sa upitom za s*ksualne usluge od trudnice - napisala je Tara.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.