PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Ovo može promeniti čitav tok ŽIVOTA - poziv pristigao kad su se najmanje nadali!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 17:03

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Ovo može promeniti čitav tok ŽIVOTA - poziv pristigao kad su se najmanje nadali!

Pa ovo je hit!

Sinoć je na televiziji Pink održana još jedno izdanje emisije "Narod pita", u kojoj je voditelj Darko Tanasijević imao posebne goste.

Pored toga što su u emisiji bili bivši zadrugari, Mikica Bojanić, Nenad Lazić Neca i Bojan Simić, u studio na Dedinju došli su i pilot pukovnik Almir Asanović i verna gledateljka Ljiljana Selimović. Kao i svake noći brojna publika se javila u program uživo, kako bi komentarisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dešavanja iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", a jedan od gledalaca koji se uključio imao je zanimljivu ponudu za voditelja Darka.

Naime, Tanasijević je od vernog gledalaca koji se javio dobio ponudu da mu bude kum, ukoliko uspe da osvojio jednu damu iz publike, na koju je od samog početka letnje sezone "Narod pita" bacio oko.

- Darko, ako bude nešto bićeš mi kum. To stvorenje želi da bude pored mene, ti znaš da ja neću nikad da slažem, a ta devojka nek mi se javi da je usrećim - rekao je gledalac Novica voditelju.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.