PONOVO U BELOJ KUĆI: Veliki šef joj dao šansu da zasija - takmičari oduševljeni, a tek će biti i gledaoci

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2024, 20:22

PONOVO U BELOJ KUĆI: Veliki šef joj dao šansu da zasija - takmičari oduševljeni, a tek će biti i gledaoci

Na velika vrata.

Kako su mediji ranije pisali, voditeljka "Elite" Maša Mihailović je na Badnji dan završila u bolnici. Mlada voditeljka je tada podelila fotografiju iz bolničke sobe, gde se moglo videti kako je prikačena na infuziju. Kako smo tada saznali, Maša je tada zbog visoke temperature morala hitno da reaguje, a doktori su joj dali odgovarajuću terapiju.

Maša je u međuvremenu izašla iz bolnice, a danas se oglasila na društvenoj mreži Instagram. Mnoge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je zanimalo da li će danas voditi dnevno izdanje emisije "Pitanja gledalaca", a ona je ovo potvrdila, tako što se uslikala u šminkernici u zgradi televizije Pink na Dedinju, a i sada je vidimo na TV ekranima.

Maša se vratila na velika vrata te su Pitanja gledalaca kao i ranije. Maša je kročila u Belu kuću i izazvala oduševljenje mnogih takmičara, a verujemo i gledalaca.

Mihailovićeva će čitati najzanimljivija pitanja koja su gledaoci postavljali takmičarima i verujemo da će uspeti, sada joj intenzivnije da vodi program, budući da se odmorila, oporavila i naoružala iskustvom.

Moramo priznati da je Željko Mitrović zaista pravi Veliki šef, jer je osluškivao gledaoce, te Maši dao šansu da zasija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.