PONOVO PROMENILA LIČNI OPIS: Ana Korać više ne liči na sebe - svi se pitaju zbog čega je ovo uradila?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 18:31

PONOVO PROMENILA LIČNI OPIS: Ana Korać više ne liči na sebe - svi se pitaju zbog čega je ovo uradila?

Drastično je drugačija!

Bivša zadrugarka Ana Korać, potpuno se povukla iz medija prethodnih nekoliko meseci, budući da je bila u blagoslovenom stanju i taj deo života želela da zadrži za sebe i svoju porodicu.

Nakon što je na svet donela dečaka po imenu Mateo, ponovo se delom vratila na socijalne mreže, gde gotovo svakodnevno obaveštava svoje pratioce o svim aktuelnostima iz sopstvenog života. Sada je mnoge iznenadila novom promenom. Evo o čemu je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zapravo reč.

Ana je odlučila da svoj fizički izgled malo promeni te je posegnula za drastičnim merama. Ošišala se.

Potpuno nova frizura osvežila je njeno lice i a modernim šminkanjem istakla je svu originalnost koju ta frizura za sobom nosi.

Dužina kose do ramena, odnosno paž i šiške, sa tamnijim koloritom, dosta joj dobro stoje.

Mnogi su bili u početku začuđeni ovakvom odlukom nekadašnje zadrugarke i pitali se zašto ovakva drastična promena, ali su svakako podržali njen novi imidž. A kako to Koraćeva sada izgleda, pogledajte u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.