PONOVO LJUBAV: Hoće li Hana uspeti da skupi hrabrost i snagu da se okrene budućnosti?! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 16:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO LJUBAV: Hoće li Hana uspeti da skupi hrabrost i snagu da se okrene budućnosti?! VIDEO

Romantična komedija PONOVO LJUBAV  od večeras, stiže na redovne repertoare naših bioskopa.

Prepun suza, smeha i muzike "PONOVO LJUBAV" je priča o ženi koja mora da pronađe hrabrost da se pomiri s prošlošću i snagu da se okrene budućnosti. Boreći se da se pomiri s neočekivanom smrću muža, folk pevača koji je bio na pragu uspeha, ali su mu karijera i život tragično prekinuti, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada. Dok joj bliskost malog grada >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pruža i podršku ali je i guši, Hana se trudi da popuni prazninu u svom životu planirajući da završi gotovo nemogući zadatak, a to je da napiše biografiju o svom mužu – zbog sebe i njegovih fanova.

Kad Endru, arogantni pisac iz Njujorka, dođe u grad da napiše svoju knjigu o njenom voljenom, Hana će brzo oterati i njega i njegovu knjigu iz svog grada. Ali Endru ne odustaje tako lako i Hana će ubrzo otkriti da su njegova grubost i samouverenost dobrodošli izazov i iznenađujuća promena u odnosu na dosadnu brigu njenih prijatelja, porodice i grada.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.