PONOVO KIJA-SLOBA-LUNA! Ljubavni trougao u Zadruzi izazvao SKANDAL - usred nominacija, dogodilo se OVO

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PONOVO KIJA-SLOBA-LUNA! Ljubavni trougao u Zadruzi izazvao SKANDAL - usred nominacija, dogodilo se OVO

Haos u kući!

Veliki šef spremio je jedan poseban zadatak za sve zadrugare, koji će sigurno izazvati mnoge probleme i svađe među ukućanima.

Naime, kako je saopšteno u pismu, svako od njih mora da izabere tri zadrugara za koja misle da odmah treba da se spakuju i napuste Zadrugu, a naravno ne mogu glasati za sebe i moraju obrazložiti zbog čega su birali baš te ljude.

Kada je došla na red pevačica Olja Bajrami, ona je navela Tomu Panića (iako gaji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << simpatije prema njemu), kao i njegovu bivšu devojku Katarinu Keti Ristić, a onda obrazložila:

- Prva osoba na tapeti je ona koja me nervira, osoba koja je prodala prijateljstvo lažno, pokušao da me navuče da budem sa njim u vezi, da bi ušla Keti i da bi napravili priču kao ljubavi trougao Kija, Sloba, Luna. Znači prvi je Toma - rekla je ona i nastavila:

- Druga osoba koja je pokazala da je istina sve što pričam je Keti. Ti si lažna, pljuješ. Treba da budeš iskrena makar u ovom, nije vam uspelo, doviđenja, prijatno! - završila je Olja kada je ovo dvoje zadrugara u pitanju.

Kao treću nominovanu, Bajrami je izabrala Radu Vasić, što je izazvalo veliku svađu.

- Htela sam da navedem gospođu Radu jer je ona ženomrzac, otkad je ušla ovde žene naziva ku*vama! Sram vas bilo - vikala je Olja.

- Ljubiš, grliš, kao najgora si, hoćeš ku*ac a ne možeš da ga nađeš! Ti si ta koja traži od kreveta do kreveta! Možeš samo da sanjaš i da ga držiš a na drugo mesto da ga staviš ne možeš! Toma ne daje svoj materijal svakome - rekla je Rada.

Kako je za večeras najavljeno vanredno izbacivanje, za koje ukućani još uvek ne znaju, moguće je da će se upravo njihovi glasovi vrednovati, a ko će zaista ispasti, ostaje nam da vidimo...

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.