PONOVO JE ZAVOLELA SEBE! Poznata glumica IZVADILA SILIKONE, a evo šta je bio razlog za to (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2020, 16:33

PONOVO JE ZAVOLELA SEBE! Poznata glumica IZVADILA SILIKONE, a evo šta je bio razlog za to (FOTO)

Progovorila..

Glumica Ešli Tizdejl objavila je da je izvadila silikone iz grudi, te javno otkrila razloge zbog kojih je to uradila.

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on Aug 16, 2020 at 9:25am PDT

Ešli je navela da je nakon estetske korekcije grudi imala određene zdravstvene probleme, kao i da ju je veće poprsje samo na kratko učinilo srećnijom i sigurnijom u sebe.

- Kao što znate, otvorena sam kada je moje mentalno zdravlje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u pitanju, a mislim da je ovo podjednako važno. Pre mnogo godina, išla sam na operaciju kako bih uvećala grudi. Pre operacije, stalno sam osećala da moje telo nije vredno i mislila sam da će mi uvećanje promeniti život i učiniti da imam više samopouzdanja. I u kratkom vremenskom periodu tako je bilo - napisala je glumica na Instagramu i dodala da već neko vreme ima manje zdravstvene probleme zbog silikona, kao na primer to da je postala alergična na određenu hranu, zbog čega je odlučila da silikone izvadi.

A post shared by Ashley Tisdale (@ashleytisdale) on Aug 17, 2020 at 8:02am PDT

Ona je otkrila da je sada ponovo zavolela sebe i ponosno pokazala fotografiju u bikiniju, nakon operacije vađenja silikona, koju možete videti iznad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.