PONIZIO GA: Dejan Dragojević urnisao Anđela, u sve UPLETENA i Džehverovićka - Apolonu sa Zvezdare neće biti dobro kad čuje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 18:37

PONIZIO GA: Dejan Dragojević urnisao Anđela, u sve UPLETENA i Džehverovićka - Apolonu sa Zvezdare neće biti dobro kad čuje

Netrepeljivost između njih dvojice je postojala oduvek.

Bivši rijaliti takmičar i pobednik ,,Zadruge 6" Dejan Dragojević na Instagram profilu imao je potrebu da potkači nekadašnjeg cimera Anđela Rankovića, a sada i aktuelnog učesnika ,,Elite 7".

Naime, poznato je da je Anđelo proslavio u javnosti po vezi sa pevačicom Teodorom Džehverović, koju je upoznao u prvoj sezoni ,,Zadruge", nakon čega su raskinuli, a Dejan je uporedio Rankovića sa jednim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačem na Instagram storiju.

Dragojević se našalio na Anđelov račun i uporedio ga sa pevačem.

- Anđelo Ranković pre Teodore Džehverović - napisao je Dejan u opisu Instagram storija.

Dejan je nedavno postao voditelj, a njegova prva emisija privukla je veliku pažnju, pogotovo jer je "potkačio" Dalilinu majku Eminu, koja se nakon toga javno oglasila.

- Dejane, sada znaš šta znači ogovarati nekoga, a ti si mene lično. Ni dužnu, ni krivu, pričap si laži o Husi i meni. Nadam se da ćeš se jednom izviniti i pokajati se javno i reći ljudima. Dragi Alah zna šta je istina. Uvek sam ti želela najbolje, i ako te dragog Boga nije strah to nećeš priznati. Ako se toga bojiš, demantovaćeš sve - poručila je majka drogplasirane takmičarke "Zadruge 5" Dalila Dragojević za domaći medij.

Svi koji ga sada ne podržavaju nikada nisu ni bili Dekijevi prijatelji! Deki to zna! Podržali su ga samo da bi Dalilu udaljili od njega. Deki dragi, Alah je uz tebe i niko drugi ti i ne treba! Ljubi te tvoja majka i u srcu ću te nositi dok ne umrem - napisala je Mujićka tad na pomenutoj mreži.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Instagram/O.T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.