PONIZILA GA KAO MUŠKARCA! Maja javno spustila Zvezdana: Mislio je da ću da odlepim, nije me uradilo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2023, 19:43

PONIZILA GA KAO MUŠKARCA! Maja javno spustila Zvezdana: "Mislio je da ću da odlepim, nije me uradilo!"

Slavnić se ovakvoj reakciji nije nadao!

Maja Marinković i Anđela Đuričić su ušle u žestok verbalni okršaj zbog Zvezdana Slavnića. U raspravu su se umešali i drugi zadrugari, a njih je prekinuo Ivan Marinković podelom budžeta. On je rešio da da Maji mali budžet.

- Je l' ima osoba koja je pomislila da on neće opet pokušati sa Anđelom? Nema - rekao je Janjuš.

- Ja nisam verovao njemu, nego Anđeli koja se klela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u porodicu - dodao je Car.

- Majo, mali. Tebi sam rekao sve ovo, tvoje ponašanje je za mene skandal. Znam da ti je teško, vidim da si svesna svojih gluposti, ali u odnosu na Anđelu ste mi iste - rekao je Ivan.

- Ovako se ponašaju muškarci kad ne dođu do ostvarenog cilja. On (Zvezdan) je verovatno mislio da ću ja da se zavozam. On ima potrebu da sve bude zaljubljene u njega, ali meni nije kliknulo. To je više bila neka početnička faza. Provodili smo 24 časa zajedno i odlučili smo da je bolje da se odvojimo jer ima jače emocije prema meni. Kad mi je rekao da je prišao Anđeli da čestita slavu i da je rekao da će da razgovara, ja sam rekla da mi taj gulaš ne odgovara i pokupila sam se i otišla. On je mislio da ću ja da odlepim, nije me uradilo i ovo je sad kad neko neće, ima ko hoće - govorila je Maja.

- Tvoja pobeda je što postoji neko sličan tebi, a to je Anđela. Njen poraz, može da bude tvoja pobeda - dodao je Ivan.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.