PONAŠAŠ SE KAO DA NEMAŠ DETE! Gledateljka nikad SUROVIJE komentarisala Miljanu, pa joj poručila OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 15:01

"PONAŠAŠ SE KAO DA NEMAŠ DETE!" Gledateljka nikad SUROVIJE komentarisala Miljanu, pa joj poručila OVO!

"Nismo mi ovde zbog tebe nego ti zbog nas."

Sinoć u emisiji "Narod pita", koju je vodio Darko Tanasijević, gosti su bili Miljana Kulić i Stefan Karić

Pred sam kraj emisije usledilo je uključenje gledateljke iz Beograda.

- Cica iz Beograda ovde. Rekla bih da je Stefan prošle godine bio mnogo bolji. Nije bio dobar prema Jovani, ali čovek kada zavoli postaje surov. Vodi računa. Prošle godine si bio dobar sa Janjušem i Vladmirom, da li si znao za Isidoru, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovu devojku? Bili ste prijatelji, a oni nisu pričali o sebi. Nisi bio dovoljno učesnik. Ti si dete sa Zvezdare koje mi moramo da podržimo - rekla je gledateljka.

- Podržite ako vam se dopadam, ne morate vi ništa, hvala u svakom slučaju - odgovorio je Stefan.

- Niste ušli u Zadrugu da se ženite nego da vam bude lepo, neka ide sve svojim tokom. Pozdrav za tebe, obratila bih se Miljani - rekla je Cica, pa nastavila:

- Moraš da se uozbiljiš, imaš dete, a ponašaš se kao da ga nemaš. Napadaš sve devojke, a dete nisi rodila u braku. Tvoja veza je bila u rijalitiju, a govoriš da si poštenija od ostalih. Iritiraš nas sve. Tebi su se svi sviđali.

- To je vaše mišljenje, imate pravo, ali ga ja neću menjati. Ne nameravam da se nastavljam sa vama, a nemamo vremena za to - odgovorila je Kulićeva.

- Nismo mi ovde zbog tebe nego ti zbog nas - rekla je gledateljka.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.