POMOGLA STARIJEM PARU BEZ DECE - a onda je POČEO HOROR! Sanja Stanković doživela NEPRIJATNOST zbog OVOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMOGLA STARIJEM PARU BEZ DECE - a onda je POČEO HOROR! Sanja Stanković doživela NEPRIJATNOST zbog OVOGA

Sve je objavila na Instagramu...

Sanja Stanković je danas na svom Instagram nalogu doživela veliku neprijatnost, nakon što se pohvalila svojim pratiocima da je pomogla starijem bračnom paru bez dece, dok traje vanredno stanje zbog korona virusa.

Bivša zadrugarka je pomenula da je pomogla bračnom paru, koji nema dece, te nema ko da im donese šta im treba od namirnica, pa se ona našla, ali je nakon objave o tome naišla na osudu nekih fanova, koji su joj zameriili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što se pohvalila:

- Da li može neko da mi objasni mozak ovakvih debiluša? Ja se ne hvalim svojim dobrim delima! Smatram da treba podizati svest ljudima u ovim teškim trenutcima. Da budemo složni i solidarni i da pomognemo ako možemo. Imam dosta followers-a i smatram da je moja dužnost da budem nekome primer kako nekom pomoći u teškoj situaciji - napisala je Stankovićeva na svom instagram storiju, gde je objavila printskrin ekrana iz svog inboksa, gde je jedan od njenim pratioca napisao: "Neka si se ti pohvalila!".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.