POMIRIO MAMU I TATU: Mali Željko ujedinio Ivana i Miljanu - neobjavljene fotografije sa proslave u Nišu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 16:00

POMIRIO MAMU I TATU: Mali Željko ujedinio Ivana i Miljanu - neobjavljene fotografije sa proslave u Nišu!

Prelepi kadrovi!

Maleni Željko Kulić, napunio je 5 godina i uspeo da svoje roditelje Miljanu Kulić i Ivana Marinkovića - rijaliti veterane, ali i ostatak porodice okupi u Nišu, gde je upriličeno velelepno slavlje, koje je organizovala između ostalih i baka Marija Kulić.

Na rođendanu su bile Miljanine sestre Tijana i Ana, tata Siniša, a Marija je sve usnimila. Ove godine desio s epresedan, te je pred objektivima fotoaparata bio i Ivan, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ovih 5 godina, kako se spekuliše, nije dolazio na Željkov rođendan. Veliku pažnju, privukla je fotografija na kojoj se nalaze Ivan i Miljana, sa svojim sinom - prava porodična idila.

Marinković sina nije ispuštao iz ruku, te su društvene mreže preplavljenje njihovim fotografijama.

Sa Željkom se fotografisala i čitava porodica Kulić, a javnost je ostala oduševljena izgledom Miljaninih sestara koje se retko mogu videti u javnosti.

Podsetimo, Ivan Marinković navodno nije imao kontakt sa Željkom sve do šeste sezone rijalitija ''Zadruga'' gde se pomirio sa Marijom i Miljanom, pa uspostavio odnos sa sinom Željkom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.