Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 22:37

POMIRILI SE! Aca Lukas i Sonja Vuksanović PONOVO ZAJEDNO!? Viđeni SU OVDE - NEVERICA (FOTO)

Kakav obrt...

Aca Lukas je odveo u RIm bivšu suprugu Sonju Vuksanović. On je bio gost u ponedeljak  na glamuroznoj svadbi u Italiji a domaćini su mu rekli da on može sa sobom da povede koga želi.

Vuksanović se odlučio da Sonju časti putovanjem i baškarenjem u luksuznom hotelu. Ova Lukasova odluka je odmah među njegovim kolegama podgrejala priče da se pomirio sa bivšom suprugom.

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on Sep >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 29, 2020 at 1:55pm PDT

- Svi smo ubeđeni da su Sonja i Lukas ponovo zajedno. Čuli smo da je sa njom došao u Rim, ali je na svadbu nije doveo. Mada i on je pevao samo sat vremena. Verovatno je ona za to vreme ostal u hotelu sa Viktorijom. Kolega mi je rekao da ih je video zajedno u jednom restoranu - kaže da medije Lukasov prijatelj.

Ove priče dodatno je podgrejala Sonja koja je na Instagrmau objavila fotke iz Rima na kojoma pozira sa ćerkom Viktorijom.

UŽAS! Ceca sa Anastasijom OTIŠLA NA ODMOR, a umesto uživanja DOČEKALO IH OVO - ŠOK! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.