POMIRILE SE: Edita učinila veliku stvar za Indi! Sestre Aradinović se sastale, a razlog najavljuje haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMIRILE SE: Edita učinila veliku stvar za Indi! Sestre Aradinović se sastale, a razlog najavljuje haos!

Niko nije očekivao...

Indira Indi i Edita Aradinović postavile su zajedničke fotografije iz muzičkog studija što je njihove fanove navelo na sumnju da pevačice snimaju duetsku pesmu.

Ove dve atraktivne pevačice već godinama talasaju domaću javnost svojim odnosom koji je čas topao, čas hladan.

Mlađa sestra postala je mega popularna i bacila je u senku stariju koja je nekada žarila i palila na estradi. Kako bi joj pomogla da ponovo zasija starim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sjajem, Edita je odlučila da pomogne Indiri. One već godinama najavljuju duetsku pesmu, ali se ona nikada do sada nije desila na razočarenje zajedničkih fanova.

Fotke gde su zajedno u muzičkom studiju slute na to da će se ovaj duet uskoro i desiti.

Podsetimo, Indi i Edita nisu bile u dobrim odnosima kada je starija sestra mlađoj napisala da je "lažna sestra" i da nije mogla nos da joj dotakne kada je bila učesnica šou programa TLZP koliko se uzvezdila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.