POMIRENJE ZVEZDANA I MAJE! Kamera snimila tajni razgovor u zoru, pokrili bubice: Ti me zanimaš

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2023, 15:51

POMIRENJE ZVEZDANA I MAJE! Kamera snimila tajni razgovor u zoru, pokrili bubice: "Ti me zanimaš"

"Nemoj neke stvari da radiš namerno."

Zvezdan Slavnić je juče tokom dana pokušao da razgovara sa Anđelom Đuričić nakon raskida i prevare sa Majom Marinković, međutim ona mu je zadala "hladan tuš" O ČEMU SMO PISALI OVDE.

Tokom noći, on s eobratio Maji Marinković, a potom su razgovarali sa skinutim bubicama, u izolaciji, a kako se čini, došlo je i do pomirenja jer su se u dvorištu i poljubili:

- Nije trebalo da te poljubim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - zažalila je ubrzo ona, a zatim mu pripretila:

- Što radiš sad ovo? Šta hoćeš od mene? Zašto me čačkaš? - pitala ga je ona.

- Nemoj neke stvari da radiš namerno. Znam da smo ispravno uradili ono - govorio je Slavnić i nastavio...

- Da li možeš da skapiraš šta sam hteo da ti kažem? To nema veze sa tim da li ja želim ili ne želim. Ako je tebi to bilo šta, onda svaka čast. Brine me, a zanimaš me. Stvarno ne želim da ispadaš najgora. Nemoj da se hvataš za budalaštine, ja sam bio ljut i to je to - objasnio joj je Zvezdan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.