POMIRENJE VEKA - Zorica Brunclik zakopala ratne sekire nakon dugodišnjeg sukoba sa ovom zvezdom

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 22:32

POMIRENJE VEKA - Zorica Brunclik zakopala ratne sekire nakon dugodišnjeg sukoba sa ovom zvezdom

Častili su se žestokim rečima, ali sada su odlučili da budu opet prijatelji.

Folk pevač Miloš Bojanić (73) žestoko se sukobljavao sa koleginicom Zoricom Brunclik (68) u nekadašnjem rijalitiju "Farma", o čemu se dugo pričalo u javnosti.

Pale su teške reči, ostalim učesnicima bilo je neprijatno zbog te situacije, a Miloš Bojanić sada je otkrio da su nesuglasice iza njih.

- Moje srce i dušu šaljem njima, ljubim ih i volim kao i svoju porodicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja nisam hteo da umrem, a da se ne pomirim sa mojom Zoricom i Kemišem. Posle deset godina smo se pomirili, ja sam pričao sa Kemišem dok sam išao na neki put... - rekao je Bojanić na početku.

- Ovo niko ne zna, da smo se mi pomirlili i da smo posle deset godina nastavili tamo gde smo stali. Mi smo bili u jednom rijalitiju, ali je to na neki način nestvaran život... Zorica i ja smo plakali i klečali kada se njena ćerka udavala, oni su bili na svadbi mog sina. Mi nismo samo kolege, dali smo duše jedno drugom, tako da nema tu "Farme" i ostalih stvari... - zaključio je Miloš za "Premijeru, vikend specijal".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.