POMIRENJE SA BIVŠIM - Aleks se oglasila i izazvala buru u javnosti: Slomila Caru srce priznanjem

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 19:50

POMIRENJE SA BIVŠIM - Aleks se oglasila i izazvala buru u javnosti: Slomila Caru srce priznanjem

Nije im lako rastavljenima.

Rijaliti sfera je ostala zatečena raskidom Aleksandre Nikolić i Filipa Cara. Svi su mislili da su oboje uplovili u sigurnu luku kada su se verili tokom "Zadruge 6". Njihova ljubav je izdržala mnoga iskušenja i trpela snažan pritisak, što je zasigurno uticalo da na svoj odnos stave tačku.

Aleksandra Nikolić je otvorila dušu svojim pratiocima na Instagramu i otkrila nove detalje raskida, kao i dalje planove.

Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je tokom ispovesti priznala da i dalje voli Cara i da ne isključuje pomirenje sa njim, ali da će on morati da postabne malo fleksibilniji.

- Jesam. Ja sam ambiciozna. Stvorila sma sve ni iz čega svojim trudom. Ja sam bila potpuno nepoznata. Meni ni tata ni mama nisu dali pare da bih stvorial sebi ime. Sve sam stvorila sama. To je istina - hvalila se Aleks.

- Ipak i to ću da korigujem, jer ipak želim da budem sa Filipom. Najbitniji je kompromis.  Svi smo mi različitog karaktera. ja sam možda fleksibilnija od njega, ali moraće i on da postane takav - pričala je Slovenkina kći.

- Naravno da me voli, i ja volim i dalje njega. To se vidi iz aviona. Ne može da se sakrije. Ja o njemu neću reći nijednu ružnu reč - dalje je pričala Aleks.

Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.