POMIRENJE JE TU! Predskazanja za budućnost Ane, Zvezdana i Anđele su SUROVA, naredni dani KLJUČNI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2023, 15:58

"POMIRENJE JE TU!" Predskazanja za budućnost Ane, Zvezdana i Anđele su SUROVA, naredni dani KLJUČNI!

Ni španske telenovele nisu ovoliko kompleksne...

Definitvno tema broj jedan u prethodnih nekoliko dana u medijima i među publikom, jeste ulazak Ane Ćurčić u "Zadrugu", bivše supruge Zvezdana Slavnića, i sve turbulencije i svađe koje je izazvala istim. Ona je u sve češćim sukobima sa Anđelom Đuričić, zbog koje je Slavnić ostavio.

Većina gledalaca, a i ljudi generalno, često posećuje astrologe i numerologe, koji im govore šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se dogoditi u njihovim životima na dalje, ali zasnovano samo na vezi između brojeva i živih bića ili materijalnih stvari.

Ovim povodom, oglasila se numerološkinja Ivana Skorić, poznatija kao Ivka numerolog, koja je na samom početku otkrila šta kažu brojevi i zvezde kada su u pitanju Anđela, Zvezdan i Ana.

- E ovako stoje stvari... Ona je živela za taj neki momenat da Zvezdan ostavi Anđelu, što je i normalno i taj momenat se dogodio danas, koliko sam mogla da vidim po klipovima da joj je on rekao da više ne komuniciraju. Razumem je kao žena. Čule smo se pre ulaska u "Zadrugu", rekla sam joj da će Zvezdan prvog februara prekinuti sa Anđelom kontakt, što se dogodilo danas, drugog. Ja sam sad otvorila njihove analize, to je samo prividno stanje, ova njihova nekomunikacija je samo Zvezdanov plan da umiri Anu. Inače, njihova komunikacija će se nastaviti, ne sad u ljubavnom smislu da će oni voditi ljubav ili ući u vezu, ali da će komunicirati i pričati. Ajde da pričamo sada o februaru, sredina februara ili i ranije, sevaće te varnice, Anđela i Zvezdan imaju komunikaciju. Ana i Zvezdan su numerološki na korak do pomirenja, sad, da li će to da se desi pred kamerama ili će se to desiti kad izađu, mislim da će se desiti pred kamerama, vrlo brzo. Od prvog, pa sve do 23. februara dogodiće se nagli preokret i to pomirenje, videli smo i juče kako su se grlili i ostalo. Do većeg zbližavanja od onog juče, od danas do 23.februara. Ali, on će da balansira između Ane i Anđele, neće on prekinuti sa Anđelom komunikaciju skroz, ali su daleko od veze, braka. To da je ona trudna, nije to izmislila, nego joj se ne vidi numerološki trudnoća. Numerološki ona nije trudna - rekla je Ivka za "Pink.rs".

Ono što je, takođe, donekle šokiralo javnost, jeste pomirenje Filipa Cara i Aleks Nikolić. Aleks je neretko isticala kako se nikada neće pomiriti sa Carem, kako je nijedan muškarac u Beloj kući ne zanima, ali nikada nije bežala od toga da ne gaji osećanja prema njemu. Kada je reč o ovom odnosu, Ivka je iznela šokantne prognoze.

- Po meni ni ona nije neki izbor za njega, ali u principu, mnogo manje problema će da ima sa njom, nego sa Majom. Međutim, šta je meni ovde haotično što sam videla. Računala sam Maju i Zvezdana i videla sam da je Maja započela neku igru da bi iziritirala Filipa. Sve to kreće, po numerologiji, od devetog. Između Maje, Filipa i Zvezdana će da nastane kolaps od devetog do 29. Filip neće da ostane imun, koliko god nevoleo Maju, udariće mu na ego, a svi znamo kakav je on kad mu se udari na ego. Onda će Aleksandra, od četvrtog do 24. da doživi aspolutno pomračenje i jako loše psihičko stanje, zbog te, takozvane borbe Filipove za Majom, neće se boriti za nju, nego će se boriti da umiri ego. Aleksandra će gledati da je to ljubavno i ovde karambol tek kreće. Maja želi da se osveti Filipu preko Zvezdana, on će da se upeca i odreaguje, kreće numerološki devetog i trajaće do 29. Tu dolazi do Aleksandrinog kraha, ne veze sa Filipom, mada možda i veze, jer im stoji prekid, vrlo brzo...Znaš kako, iskreno da ti kažem, više će tu dešavanja da bude što će ona iritirati planski ili neplanski, pre nego što će u epicentru biti Ana i Zvezdan. Da je tu Bilal, ona bi to radila sa njim, Janjuš je ne primećuje, niti će je primetiti. Maja kuje plan da se osveti Filipu preko te komunikacije koja je krenula od juče sa Zvezdanom - zaključila je Ivana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.