POMAGAO JE SRPSKU SVETINJU: Evo gde su OTIŠLI MILIONI Laneta Gutovića - Živeo je u kontejneru, a deci ostavio...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 10:26

POMAGAO JE SRPSKU SVETINJU: Evo gde su OTIŠLI MILIONI Laneta Gutovića - Živeo je u kontejneru, a deci ostavio...

Poslednje dane proveo je u samoći, a evo zašto niko nije znao o njegovim finansijama i deci!
Legendarni glumac Milan Lane Gutović preminuo je 25. avgusta 2021. godine u svojoj 76. godini. Lane je preživep korona virus koji je tada bio u jeku, međutim, nakon ozdravljenja stanje mu se naglo pogoršalo. Glumac je dobio obostranu upalu pluća, a doktori su pronašli i vodu u plućima. Bio je na terapiji kiseonikom, kasnije i na respiratoru, ali je nažalost preminuo na VMA, gde je bio primljen po hitnom postupku.
Lane je iza sebe ostavio ženu Biljanu Knežević, sa kojom je bio celu deceniju u braku i sinove Jakova i Spasoja. Takođe je ostavio iza sebe i ćerke Milicu i Nevenu, koje je dobio sa ženom iz prvog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.