POLUPAN SAM, IZGUBLJEN! Karić priznao da je u lošem psihičkom stanju - Devojke su proste i lake!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 15:03

"POLUPAN SAM, IZGUBLJEN!" Karić priznao da je u lošem psihičkom stanju - "Devojke su proste i lake!"

Izjava koja se komentariše.

Bivši zadrugar Stefan Karić našao se u žiži javnosti kada ga je Nataša Šavija optužila da ju je brutalno prebio, a potom i pobegao sa lica mesta.

Starleta je slike jezivih povreda objavila na društvenim mrežama, uz poruku da se neće smiriti dok počinilac ne bude iza rešetaka.

Karićev advokat Goran Karadarević je istakao da postoji mogućnost da ga policija zadrži 48 sati u pritvoru, kao i da je otežavajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << okolnost u celom slučaju to što je Stefan ranije osuivan, ali takođe napominje da "nije baš sve bilo tako" kako je preneseno od strane Šavije i medija.

Karić je pre samo dva meseca u jednom intervjuu govorio o svom psihičkom stanju, devojkama koje ga privlače, ali i o ljubomori koju oseća na početku svake emotivne veze.

- Samo mi je došao taj  period da jednostavno mi je ovako lepše samom sad trenutno. Da sam sebe negde... opet, kako da ti kažem, malo sam se izgubio, polupan sam i ja. I onda želim sam sebe da pronađem u nekim stvarima - rekao je on tada.

- Ima lepih devojaka stvarno, ali uopšte mi nisu zanimljive na neki način. Mogu da kažem da su lepe ovako, ali da bih bio sa njima, ne. Jer previše su proste. Previše su proste, previše su lake, previše dozvoljavaju neke stvari - objasnio je on.

- Uglavnom su to bile zamerke, naravno, imao sam ja situacije, neko oblačenje. Znaš ono, ja sam na početku svake veze, da kažem jako ljubomoran. Aj nisam jako, al sam ljubomoran na neki način. I onda kada prođe neki period kada ja prihvatim to sve, ili ne znam ni ja, dobijem poverenje, nisam posle ljubomoran. Ne volim vulgarnost, ne volim kada se izbace si*e i da se vidi du*e, znaš ono, ali najlepše mi je kada vidim devojku da je obučena, na primer, da ima rolku, da je u rolci, da bez zeznja i da iz nje izbija taj neki s*ksepil i ta neka energija - zaključio je Karić nedavno za Alo!.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.