POLOMIO POLA LOKALA I IZLOG: Vuk Mob se oglasio posle TRAUMATIČNOG UDESA usred Beograda  On je dete, istraumirao se

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 17:06

POLOMIO POLA LOKALA I IZLOG: Vuk Mob se oglasio posle TRAUMATIČNOG UDESA usred Beograda "On je dete, istraumirao se"

Reper je objasnio kako je do udesa došlo.

Rođeni brat repera Vukadina Gojkovića, koji je svima poznatiji kao Vuk Mob, doživeo je sinoć saobraćajnu nezgodu. Vasilije Gojković je kolima na Ceraku udario u znak koji se nalazio na putu, koji označava radove i rupu na putu.

Na fotografijama iz kafića vidi se polomljeno staklo lokala, uznemireni gosti kafića kao i polomljen izlog i inventar.

Tim povodom se reper oglasio i do detalja izneo šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogodilo:

- Dva sata pre nego što je moj brat prošao, već se desio sudar. Na ulici se nalazio mali znak koji je postavljen, on je nažalost udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odleteo udario u staklo i nažalost poseklo čoveka koji je bio tu - otkrio je Vukadin.

- Deca koja su se nalazila tu, nisu povređena, kao što sam video da neko postavlja na mrežama, to je laž. Čak dok sam i ja bio na licu mesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mestu i povredio se. Moj brat nije bio u alkoholisanom stanju. Dakle, taj deo puta je nepropisno neobeležen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovek povređen. Moj brat je dete, istraumirao se - završio je Vuk Mob.

Srbija Danas/Alo!/Prenela: J. Z.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.