POLJUBILA GA, kamere sve zabeležile - Aneli iznenadila Janjuša: Ovo nisam očekivao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2023, 00:54

POLJUBILA GA, kamere sve zabeležile - Aneli iznenadila Janjuša: "Ovo nisam očekivao" (FOTO)

Hit scena u "Eliti".

Učesnik "Elite", Marko Janjušević Janjuš ozbiljno se naljutio na Aneli Ahmić kad je saznao da je tokom žurke provokativno igrala ispred Nikole Jovanovića Predsednika, koji je danas izjavio da je zaljubljen u nju.

Janjuš je odlučio da mu da zeleno svetlo i da mu je dozvoljeno da se bori za Ahmićevu, jer će on sa njom staviti tačku na priču posle svega što je saznao o njenom ponašanju prema mlađem takmičaru, a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga je Aneli iznenadila i poljubila.

Aneli je poludela zbog Janjuševe odluke, pa mu je nakon kratke rasprave prišla i poljubila ga u usta, što nije do sad nikad uradila pred kamerama.

- Sa mnom nisi nikada tako plesala, imali smo poljubac u obraz, u vrat i na pola usne ali ovo...Ja ću te dovesti do finala. Taman sam mislio da ćemo uživati, poljubio sam te u desni ćošak usana - govorio je Janjuš.

- Nemoj da me provociraš, evo neka mi otvore kapiju pa da vidiš kome je bitno finale. Nemoj me izazivati - izgovorila je Aneli, pa prišla Janjušu i poljubila ga u u usta.

- Ovo nisam očekivao i ovo je do sada bilo najkonkretnijne - rekao je Janjuš.

- Juče si mi rekao da ste se ljubili barem petnaest puta po ćoškovima - umešao se Uroš koji je sedeo pored njih.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.